Vacature fysiotherapeut

 

De Gezonde Zaak werkt in het hele land met multidisciplinaire teams die bestaan uit psychologen, fysiotherapeuten, bewegingsdeskundigen en medisch specialisten. Zij werken aan het (functie) herstel van mensen met lichamelijke en psychische klachten. 

 

De Gezonde Zaak richt zich op mensen die vanwege psychische klachten of onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, niet goed kunnen functioneren in hun werksituatie. Het betreft zowel psychische klachten, zoals burn-out, depressie en angststoornissen als lichamelijke klachten, waarbij de gedragscomponent een grote rol speelt zoals RSI, whiplash, rugklachten, chronische pijnklachten en chronische vermoeidheid. Onze multidisciplinaire gedragsgeoriënteerde aanpak leidt tot een betere diagnostiek en een effectievere behandeling. 92% van onze cliënten hervatten door onze interventies hun werk en bereiken daarmee het beoogde resultaat.

 

Voor de vestigingen in de regio Rotterdam en in de Betuwe (regio Arnhem Nijmegen Tiel) rond de as van de A15 zijn wij op zoek naar een

 

Fysiotherapeut m/v

Minimaal 24 uur per week

 

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het, samen met de directe collega’s, realiseren van de met de opdrachtgevers van De Gezonde Zaak overeengekomen afspraken en voor het realiseren van de vastgestelde bedrijfsdoelstellingen. Je neemt intakes en belasting-/belastbaarheidsonderzoeken af en verwerkt deze . De resultaten hiervan breng je in, in het intercollegiaal teamoverleg. Je werkt binnen een tijdscontingent kader op een procescontingente wijze (FIT) door middel van groeps- en individuele begeleiding. Je neemt initiatief tot overleg met de bedrijfsarts of werkgever over de in behandeling zijnde cliënt, je stelt doelstellings-, tussentijdse en eindrapportages op en je zorgt voor adequate dossiervorming. Ook het begeleiden van groepstrainingen, het geven van modules zoals Anatomie, Belasting-Belastbaarheid, ontspanning, omgaan met pijn, het uitvoeren van Fitheidtesten, het geven van leefstijl programma's (MyFitplan), het geven van specifieke doelgroeptrainingen (Obesitas, Diabetes, Reuma, COPD etc), behoort tot de gevarieerde werkzaamheden van onze therapeuten.

 

Wij vragen
Een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie; een post-HBO opleiding bedrijfsfysiotherapie is een pré. Je hebt relevante werkervaring opgedaan in het geven van individuele- en groepstrainingen. Je bent communicatief vaardig, initiatiefrijk, flexibel en klantgericht. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Je voelt je thuis in een commerciële organisatie die snelle interventies tot haar kerntaken rekent.

 

Reageren?

Laat het ons weten per e-mail of mobiel (06-43278584) aan Joanneke van Benthem, operationeel directeur. Wij stellen een CV daarbij zeer op prijs. Ook voor meer informatie kun je bij haar terecht.

Wij voeren een zorgvuldige selectie uit onder de belangstellenden, hetgeen de nodige tijd in beslag neemt. Wettelijk zijn wij gehouden aan de vergewisplicht en stellen minimaal twee referenties dus zeer op prijs. Gedurende de selectieprocedure blijft de vacature openstaan op onze website. Gezien het tijdsbeslag kan het zijn dat wanneer uw sollicitatie binnenkomt de vacature niet meer actueel is.

 

Wil je de rest van ons team ontmoeten? Klik hier >>

 

Voor de cliënt

Voor de cliënt

Contact met
De Gezonde Zaak

Met een verwijzing via deze knop komen uw vertrouwelijke gegevens veilig, via een geheel versleuteld kanaal, bij onze medewerkers terecht.

Voor de werkgever

Voor de werkgever

Specialistische begeleiding

Specialistische behandeling

 

Aanmelden van
werknemers

 

Met een verwijzing via deze knop komen uw vertrouwelijke gegevens veilig, via een geheel versleuteld kanaal, bij onze medewerkers terecht.

Voor de verwijzer

Voor de verwijzer

Specialistische behandeling

Specialistische begeleiding

 

 

Verwijzen van werknemer
naar De Gezonde Zaak

Met een verwijzing via deze knop komen uw vertrouwelijke gegevens veilig, via een geheel versleuteld kanaal, bij onze medewerkers terecht.