Ervaringen van anderen

Zodra je behandeling gestart is (na het onderzoek) kan je je aanmelden voor onze Facebook groep. Dit is een besloten groep voor deelnemers en ex-deelnemers. Hier kan je ervaringen van anderen lezen en je eigen ervaringen delen.
In de afgelopen 25 jaar gingen duizenden mensen jou voor. Hieronder lees je een aantal ervaringen.


 

Tanja Verburgh, 54 jaar

Ik heb alle ingrediënten van een gelukkig leven. Een man, twee kinderen, geen geldzorgen. Na jaren te hebben gewerkt heb ik gekozen om meer thuis te zijn voor mijn gezin. En toen, opeens ging het even niet meer. De veelheid aan stress werd opeens te veel. Ik ben voortdurend alert geweest en ergens ging mijn alertheidknopje niet uit.

En toen ging het opeens echt niet meer, de lichamelijke klachten beperkend gaan werken in haar dagelijkse leven en geen oplossing gevonden wordt, verwijst … Gelukkig was daar De Gezonde Zaak: dat bleek een gezond recept te zijn.

Lees over de ervaring van Tanja

 

Anita Verwoert, 35 jaar
"Tijdens en na mijn zwangerschap had ik last van bekkeninstabiliteit. Ik ben onder behandeling geweest van een bekkenspecialist en fysiotherapeut, maar na de reguliere behandelingen had ik nog steeds veel pijn, en was ik niet in staat om na het einde van mijn zwangerschapsverlof weer normaal te functioneren, laat staan werken.  Na overleg met mijn huisarts is er besloten om een second opinion bij De Gezonde Zaak te doen.

Lees over de ervaring van Anita

 

Alex van de Bos, ondernemer – directeur / aandeelhouder
Het begon allemaal op mijn werk, ik werd getroffen door een lichte Tia. Oorzaak hiervan was onder meer een te hoge bloeddruk. Na een opname in het ziekenhuis van een week, begon het herstel. Na anderhalve maand vond ik dat het tijd was om langzaam te gaan beginnen. Dat viel erg tegen. Ik kon me niet goed concentreren en had last van geheugenproblemen wat voor veel stress en vermoeidheid zorgde.

Door een arbeidsdeskundige die ik consulteerde via mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering ben ik bij De Gezonde Zaak terechtgekomen.

Lees over de ervaring van Alex

 

Lily Neerbos, 54 jaar
Zes jaar geleden was er bij Lily polymyalgie geconstateerd, die middels medicatie was behandeld. De ontstekingen verdwenen, maar haar pijnklachten bleven.
En nu zes jaar later kan Lily, die als vrijwilliger weer graag bij het museum aan de slag gaat, bijna niets meer als gevolg van pijnklachten en vermoeidheid.

Lees over de ervaring van Lily

 

 

Tanja Paardekoper, 39 jaar
Ten tijde van het traject zat ik diep in de put en nu heb ik mijn leven weer op de rit. Ik werd depressief. Ik zag het helemaal niet meer zitten. Ik kwam mijn bed niet meer uit, voelde me helemaal leeg en had nergens meer zin in.
Zij heeft het vermoeden dat de scheiding de druppel is geweest die de emmer deed overlopen, maar ook daarvoor waren er al allerlei lichamelijke en geestelijk klachten. Gelukkig dat mijn huisarts op het idee kwam om mij te verwijzen voor een kennismakingsgesprek bij De Gezonde Zaak.

Lees over de ervaring van Tanja

 

Charles, 48 jaar
Ik ben werkzaam als support coördinator bij een ICT bedrijf en zat 14 maanden thuis als gevolg van lichamelijke klachten. Maanden van vele medische onderzoeken volgden, maar een medische oorzaak werd niet gevonden. Natuurlijk heb ik me ook afgevraagd of de fysieke klachten misschien psychisch waren?

Ik heb een aantal keren op eigen kracht het werk proberen te hervatten. Maar ik kon niets, want ik kon niets meer onthouden, ik had een geheugen als een zeef. Na de uitslag van de laatste onderzoeken waar niets lichamelijks te vinden was, kwam ik bij de bedrijfsarts.

Lees over de ervaring van Charles

 

Peter Oostvleugel, 51 jaar
De afgelopen drie jaar heb ik denk ik ieder specialisme in het ziekenhuis gezien en wel zo’n beetje alle onderzoeken gehad. Ik heb veel lichamelijke klachten en ze kunnen de oorzaak van de pijn niet vinden. Maar de pijn is zo overheersend dat ik nauwelijks nog kon functioneren en als vader en partner er niet echt ben. Ik was radeloos maar mijn huisarts volgens mij ook, hij wist het ook niet meer. Totdat hij kennismaakte met De Gezonde Zaak.

Lees over de ervaring van Peter

 

 

 

Voor de cliënt

Voor de cliënt

Contact met
De Gezonde Zaak

Met een verwijzing via deze knop komen uw vertrouwelijke gegevens veilig, via een geheel versleuteld kanaal, bij onze medewerkers terecht.

Voor de werkgever

Voor de werkgever

Specialistische begeleiding

Specialistische behandeling

 

Aanmelden van
werknemers

 

Met een verwijzing via deze knop komen uw vertrouwelijke gegevens veilig, via een geheel versleuteld kanaal, bij onze medewerkers terecht.

Voor de verwijzer

Voor de verwijzer

Specialistische behandeling

Specialistische begeleiding

 

 

Verwijzen van werknemer
naar De Gezonde Zaak

Met een verwijzing via deze knop komen uw vertrouwelijke gegevens veilig, via een geheel versleuteld kanaal, bij onze medewerkers terecht.